Vergoedingen

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podoloog alleen de eventuele eigen bijdrage en indien mogelijk declareert Podozorg Julianadorp het resterende bedrag rechtstreeks bij uw verzekeraar. Wordt uw behandeling volledig vergoed, en kan Podozorg Julianadorp rechtstreek voor u declareren, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw (register) podoloog declareert dit bij uw zorgverzekeraar.

Het kan soms zijn dat rechtstreeks declareren bij de verzekering niet mogelijk is. Dan betaald u zelf de factuur aan Podozorg Julianadorp om deze vervolgens bij uw verzekering in te dienen.

Controleer uw zorgverzekering

Klik op de onderstaande knop en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.

Controleer uw zorgverzekering

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.